Завантаження
Новини та події
Новини та події

Бункерні та конвеєрні ваги СВЕДА: ми завжди пропонуємо найкраще!

17.07.2018

  • Як вірно спроектувати елеватор?
  • На чому можна заощадити?
  • Яка супровідна техніка та обладнання потрібні для початку роботи елеватора?

При плануванні та будівництві елеватора фермер стикається з низкою завдань, вирішення яких вимагає знань, яких не було раніше в його зоні відповідальності. А кількість пропозицій, які надходять до потенційного замовника, збивають його з пантелику та заважають оперативно зробити вибір.

КMZ Industries допомагає своїм клієнтам вирішити ключові питання, які необхідні для ефективної роботи елеватора. Сьогодні нашу комплексну пропозицію доповнили бункерні та конвеєрні ваги. Ці різновиди ваг використовуються для зважування при облікових або технологічних операціях, якщо використовувати інші типи ваг дорожче або технологічно неможливо.

Якість продукції та супроводжуючого сервісу – пріоритет KMZ Industries і у виборі партнерів. Тому з червня 2018 року ми пропонуємо замовникам бункерні та конвеєрні ваги ТОВ «СВЕДА» – провідного українського виробника устаткування для вимірювання ваги сипучих, гранульованих та рідких продуктів.

Розповідає заступник директора ТОВ «СВЕДА» Ліпман Олександр Юхимович: «Особливу увагу ми приділяємо розробці та виготовленню устаткування для агропромислового комплексу. З 1992 р фірма зробила і поставила понад 1 500 комплектів вагів для підприємств України та країн СНД. Усі вироби проходять кліматичні та механічні випробування, сертифіковані метрологічними службами. У виробництві продукції використовуємо надійну електроніку власного виробництва та комплектуючі провідних фірм світу».

Для чого ж призначені бункерні ваги?

Бункерні ваги дозволяють робити точний облік продукції при безтарному зберіганні на складах в ємностях та бункерах. Використовуються в технологічних процесах при порційному дозуванні та обліку сипучої та рідкої сировини в цукровій та хлібопекарській галузях, виробництві комбікормів та ін.

Основна частина конструкції – бункер або інша ємність, заповнена зважувальним продуктом. Вони можуть використовуватися і як бункерний дозатор.

Бункерні ваги «СВЕДА ВБА» забезпечують порційне зважування та облік сипучих та рідких продуктів в потоці:

  • діапазон обсягів вагового бункера від 50 до 2000 л;
  • діапазон продуктивностей від 50 до 250 т/год.

Автоматизуєте елеватор? Конвеєрні ваги – ваш вибір

«Звертаю увагу аграріїв, які вирішили автоматизувати елеватор. «СВЕДА» – перші конвеєрні ваги вітчизняного виробництва, які пройшли державні випробування та з 2008 року сертифіковані в Україні та інших країнах СНД. Це дозволяє використовувати їх в комерційних розрахунках», – коментує Олександр Юхимович Ліпман.

Розглянемо, для прикладу, як відбувається відвантаження зерна з зерносховища на судно, де вага контролюється по опадам судна – методом драфт-сюрвея. Фізично судно не зважиш навіть за допомогою фокусів, і в таких випадках, виникає необхідність зважування в потоці, без зупинки відвантаження. Тут і приходять на допомогу конвеєрні ваги.

конвейерные весы

Детальніше з усіма типами бункерних та конвеєрних ваг ТМ «СВЕДА» можна ознайомитися на сайті.

З питань співпраці звертайтеся до відділу продажів KMZ Industries по телефону (050) 435-76-97. Наші фахівці допоможуть у виборі та комплектації вашого проекту.

ПОПУЛЯРНЕ

KMZ Industries долучилася до програми Lugera Ukraine та USAID «Повернемо таланти в Україну»

Мета програми – допомогти тисячам українців, які постраждали від війни, отримати якісну роботу Докладніше

Елеватор під кулями: як швидко відновити пошкоджений силос і не витратити даремно гроші

Курс на енергоефективність: нові транспортери та норії KMZ Industries знайшли своїх перших покупців

Розроблено та випробувано нові лінійки ланцюгових транспортерів та норій продуктивністю 100 та 175 т/год. Докладніше

«АГРО ГРАНТИ»: відтепер інформація про актуальні гранти та фінансові програми для агро в одному Telegram-каналі

Ефективність служби головного інженера можна визначити за кількістю проблем, що виникають саме в незручний час: коли обладнання працює з продуктом

Про важливість служби головного інженера та про необхідні заходи, які дозволяють запобігти проблемам на елеваторі, директор з монтажу та будівництва KMZ Industries Вячеслав Степанчук. Докладніше

Ключові імпортери елеваторного обладнання KMZ Industries – з найближчих країн

Найбільшу частку в експорті обладнання KMZ Industries має Румунія

Докладніше

Синергія | KMZ Industries

Синергія між виробництвом, командою та аграріями є основою успіху кожного у цьому переліку. Разом ми створюємо нові можливості для розвитку галузей та сприяємо розбудові України. Об'єднуємо зусилля та допомагаємо один одному реагувати на нові виклики та змінні обставини. Докладніше

НОТАТКИ З ПЕРЕДЗАЯВОЧНОГО ВЕБІНАРУ USAID АГРО ПРО ГРАНТИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПОТУЖНОСТЕЙ З ДОРОБКИ, СУШІННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зерна. Ось що треба знати перед тим, як подати заявку на участь у конкурсі та збільшити свої шанси на отримання гранту. Докладніше
СВІТОВИЙ ВИРОБНИК

ПОНАД 5000 ПРОЄКТІВ
ВТІЛЕНО В СВІТІ

Поділитися:
Відправити посилання
на цю сторінку: