Завантаження
Новини та події
Новини та події

У серпні силами власного монтажного підрозділу KMZ Industries монтувалось одночасно 6 об‘єктів, один із них – за кордоном

08.09.2021

Цифри по монтажу за останній місяць літа

  • У серпні силами власного монтажного підрозділу KMZ Industries монтувалось одночасно 6 об’єктів, один із них – за кордоном. Загалом на цих об’єктах наразі працює 120 наших монтажників.
  • Ще на п‘яти об‘єктах виконуються шефмонтаж обладнання лінійки KMZ Industries.
  • На всіх об‘єктах, де монтується обладнання лінійки Variant Agro Build, замовникам також обов‘язково надаються консультації шефмонтажників.

Молдова

  • Підготували фундаменти та розпочали монтаж другої черги унікальних утеплених силосів лінійки KMZ Industries діаметром 11 метрів сумарною місткістю 9864 тонни. Виробнича потужність цього нового маслопресового заводу складе більше 210 тисяч тонн на рік.

Полтавщина

  • Розпочали відвантаження обладнання для третьої черги будівництва великого комплексу. Цього разу замовник обрав найбільші з силосів у існуючій лінійці KMZ Industries: діаметр 32 м та 22 яруси заввишки. Тобто в один такий силос вміщується 18,5 тисяч тонн. Для того ж замовника розпочали виробництво транспортного обладнання: норій та скребкових ланцюгових транспортерів продуктивністю 250 т/год. Загальна довжина транспортного маршруту, що виготовляється, складатиме 358,5 м.
  • Розширюється один із постійних клієнтів: у серпні зведено перший та розпочато монтаж другого з шести додаткових силосів лінійки KMZ Industries. Сукупна потужність першої та другої черг елеватора становитиме 60 тисяч тонн.

Чернігівщина

  • Триває фінальний етап монтажу першої черги нового лінійного елеватора в Прилуках. Для нього виготовили повний комплекс обладнання з лінійки KMZ Industries: силос на 12 635 тонн, сепаратор КБС, транспортне обладнання та зерносушарку Brice-Baker потужністю 90 т/г по пшениці при знятті 5% вологи. У вересні комплекс буде введено в експлуатацію, тож готуємося до робіт із пусконалагодження зерносушарки.

Черкащина

  • Завершуємо виготовлення та плануємо розпочати відвантаження транспортного обладнання для нового елеватора. Норії та ланцюгові скребкові транспортери продуктивністю 100 т/ч, довжина транспортного маршруту складатиме 225 м. Клієнт має встигнути ввести обладнання в експлуатацію до активної фази збору кукурудзи.
  • Змонтовані три силоси на плоскому дні діаметром 22 м із лінійки KMZ Industries, їхня сукупна потужність – 20 080 тонн. Вже змонтовано і підключено транспортне обладнання, завершуються роботи з автоматизації.

Київщина

  • Продовжується монтаж обладнання лінійки KMZ Industries у другій черзі потужного зерносушильного комплексу. Наразі підіймаємо силос на 16 625 тонн. Ведуться підготовчі роботи з автоматизації комплексу.
  • Триває монтаж обладнання лінійки Variant Agro Build на майбутньому елеваторі в одному з індустріальних парків області. На об‘єкті вже змонтовано три силоси на плоскому дні діаметром 32 м та п‘ять хоперів діаметром 11 м. Триває підготовка фундаменту для останнього силоса-велетня, підіймається шостий 11-метровий конусний силос та монтується транспортне обладнання також лінійки Variant Agro Build. Із нашого боку монтажній бригаді допомагає консультаціями досвідчений шефмонтажник. Загальна потужність елеватора становитиме 70 031 тонна одночасного зберігання.

Миколаївщина

  • На кінець серпня на майбутньому потужному комерційному елеваторі в Миколаєві вже стоять три силоси діаметром 18,3 м із потужністю 5 104 тонни. Розпочався монтаж четвертого із 21 силосу лінійки KMZ Industries.

Тернопільщина

  • Завершили монтаж першого із двох силосів на плоскому дні діаметром 27,5 м на елеваторному комплексі, де в липні встановили два 11-метрові хопери – обладнання лінійки KMZ Industries.
  • Триває монтаж обладнання Variant Agro Build для невеличкого фермерського елеватора: хопер на 57 т та три норії.

Хмельниччина

  • На Старокостянтинівському ОЕЗі завершили монтаж останнього – 30-го – з цієї черги силосів із конусним дном лінійки KMZ Industries, переходимо до наступного етапу.
  • Завершено монтаж 5 силосів лінійки Variant Agro Build, що забезпечать зберігання 38 740 тонн зерна. Транспортне обладнання того ж виробника: норії та скребкові транспортери продуктивністю 175 т/год.

Вінниччина

  • На будівництві зерносушильного комплексу завершився монтаж найменшої зерносушарки в лінійці Brice-Baker SCN 6/24. Потужності цієї моделі – 8 т/г при сушінні кукурудзи і зниженні вологості з 24% до 14%. Попереду – автоматизація та пусконалагоджувальні роботи.

Львівщина

  • Готуємося до монтажу фермерського елеватора на 3 тисячі тонн зберігання. В першій черзі на об‘єкті експлуатуватиметься таке обладнання з лінійки KMZ Industries: два силоси на плоскому дні (діаметр кожного – 14 м) та транспортне обладнання (норії, ланцюгові скребкові транспортери продуктивністю 100 т/г. Довжина транспортного маршруту – 123 м).

Житомирщина

  • Завершили шефмонтаж зерносушарки Brice-Baker SCN 12/24 та приступили до її підключення до теплогенератора, що працюватиме на альтернативному паливі. Попереду – роботи з автоматизації, обв’язка транспортним обладнанням та самопливами, пусконалагоджувальні роботи.
  • Підростає перша черга ще одного елеватора, на якому все технологічне обладнання буде лінійки KMZ Industries. Зберігання 11 тисяч тонн зерна наразі забезпечать чотири силоси, по парі кожного: на плоскому дні діаметром 22 м та з конусним днищем діаметром 7,3 м. Крім того, на об‘єкті працюватиме зерносушарка Brice-Baker SCN 12/48 потужністю 90 т/г по пшениці зі зняттям 5% вологи. Транспортне обладнання: три норії та ланцюгові скребкові транспортери продуктивністю 100 т/г із загальною довжиною маршруту 262 м.

Сумщина

  • На розширенні елеватора завершено монтаж 5 силосів із лінійки Variant Agro Build. Діаметр кожного складає 22 метри. Загальна потужність зберігання змонтованих силосів становить 34 775 тонн. Силоси стали продовженням раніше встановлених рядів силосів.

Плани на осінь

У вересні монтажний підрозділ KMZ Industries планує старт монтажів ще п’яти нових об’єктів у Полтавській, Чернігівській та Львівський областях.

ПОПУЛЯРНЕ

KMZ Industries долучилася до програми Lugera Ukraine та USAID «Повернемо таланти в Україну»

Мета програми – допомогти тисячам українців, які постраждали від війни, отримати якісну роботу Докладніше

Елеватор під кулями: як швидко відновити пошкоджений силос і не витратити даремно гроші

Курс на енергоефективність: нові транспортери та норії KMZ Industries знайшли своїх перших покупців

Розроблено та випробувано нові лінійки ланцюгових транспортерів та норій продуктивністю 100 та 175 т/год. Докладніше

«АГРО ГРАНТИ»: відтепер інформація про актуальні гранти та фінансові програми для агро в одному Telegram-каналі

Ефективність служби головного інженера можна визначити за кількістю проблем, що виникають саме в незручний час: коли обладнання працює з продуктом

Про важливість служби головного інженера та про необхідні заходи, які дозволяють запобігти проблемам на елеваторі, директор з монтажу та будівництва KMZ Industries Вячеслав Степанчук. Докладніше

Ключові імпортери елеваторного обладнання KMZ Industries – з найближчих країн

Найбільшу частку в експорті обладнання KMZ Industries має Румунія

Докладніше

Синергія | KMZ Industries

Синергія між виробництвом, командою та аграріями є основою успіху кожного у цьому переліку. Разом ми створюємо нові можливості для розвитку галузей та сприяємо розбудові України. Об'єднуємо зусилля та допомагаємо один одному реагувати на нові виклики та змінні обставини. Докладніше

НОТАТКИ З ПЕРЕДЗАЯВОЧНОГО ВЕБІНАРУ USAID АГРО ПРО ГРАНТИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПОТУЖНОСТЕЙ З ДОРОБКИ, СУШІННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зерна. Ось що треба знати перед тим, як подати заявку на участь у конкурсі та збільшити свої шанси на отримання гранту. Докладніше
СВІТОВИЙ ВИРОБНИК

ПОНАД 5000 ПРОЄКТІВ
ВТІЛЕНО В СВІТІ

Поділитися:
Відправити посилання
на цю сторінку: