Завантаження
Новини та події
Новини та події

KMZ Industries збільшує виробництво і глобально розширює команду!

17.09.2021

Містоутворююче підприємство і нові можливості для жителів регіону

«Наразі плануємо найняти більше 100 нових працівників: це ще більше посилить наш статус одного з місцеутворюючих підприємств і допоможе бути ще більш корисними, в тому числі для розвитку регіону», – зазначила генеральний директор KMZ Industries Валерія Калашник, відповідаючи на питання регіональних ЗМІ Полтавщини, де розташовано потужності Карлівського машинобудівного заводу.

Оскільки об’єднання відбулося на базі KMZ Industries, то вже найближчим часом сюди із Харкова перевезуть обладнання, яке використовувалося в елеваторному напрямку Variant Agro Build. Зрештою все виробництво буде сконцентроване в Карлівці, потужності оновленої компанії дозволятимуть виготовляти елеваторне обладнання для 2 мільйонів тонн зберігання на рік. Тож уже зараз KMZ Industries готова надавати нові робочі місця і кар’єрні можливості для спеціалістів.

Які спеціальності в пріоритеті?

Можливості працевлаштування на заводі є для будь-яких професій: інженер чи токар, бухгалтер чи конструктор, економіст чи зварювальник – місця знайдуться для багатьох професіоналів.

«Якщо ви є спеціалістом високого рівня – приходьте, – запрошує Валерія Калашник. – Як підприємство із багаторічною історією ми справді цінуємо і розвиваємо робочі традиції, популяризуємо професію машинобудівника. Поважають у нас фахівців із досвідом (на заводі працюють цілі трудові династії, загальний трудовий стаж яких складає майже 240 років!), й так само ми раді молодим працівникам, які мають змогу швидко навчатися і зростати в нашій компанії».

Працювати в Україні має бути вигідно!

Генеральний директор розповідає, що свого часу завод свідомо вступив у запеклу конкуренцію із роботодавцями із сусідніх країн: «Дуже боляче було спостерігати, як достойні працьовиті робітники мусять виїжджати в ті ж Польщу чи Чехію у пошуках кращої долі. І така ситуація була майже в кожному регіоні нашої країни. Тому ми тут, у себе, намагаємось створити не гірші умови, аби наші співвітчизники, і в першу чергу жителі Полтавщини, могли гідно працювати і гідно заробляти, не полишаючи рідної домівки».

Соціальна складова і можливість гідно заробляти

Наразі завод забезпечує для співробітників всі обов’язкові опції соціально відповідального підприємства. Наприклад, на початку 2020-го, коли в Україні зафіксували спалах коронавірусу, підприємство уклало договори з лабораторними мережами для проведення лабораторної діагностики та виявлення захворювання на ранніх стадіях. Жорсткі карантинні умови дозволили тримати мінімальний рівень захворюваності. І досі на заводі на Covid-19 перехворіло лише 1% працівників.

Спеціалістів, що приїхали з інших міст, тут забезпечують житлом, на підприємстві працює медичний пункт, а для працівників із Полтави та інших населених пунктів передбачений корпоративний транспорт.

«Кваліфікованим працівникам підприємство завжди пропонує конкурентну заробітну плату, – резюмує Валерія Калашник. – Наша система мотивації для співробітників розроблена з урахуванням особливостей кожної професії і саме тому надає змогу справедливо оцінювати внесок кожної людини в загальний результат. Тому чим краще та якісніше працюєш – тим більшу винагороду отримуєш».

Наші двері завжди відкриті для тих, хто хоче працювати і заробляти й разом із нами щодня розвивати високотехнологічне українське машинобудування!

Калашник_нанять 100 сотрудников

ПОПУЛЯРНЕ

KMZ Industries долучилася до програми Lugera Ukraine та USAID «Повернемо таланти в Україну»

Мета програми – допомогти тисячам українців, які постраждали від війни, отримати якісну роботу Докладніше

Елеватор під кулями: як швидко відновити пошкоджений силос і не витратити даремно гроші

Курс на енергоефективність: нові транспортери та норії KMZ Industries знайшли своїх перших покупців

Розроблено та випробувано нові лінійки ланцюгових транспортерів та норій продуктивністю 100 та 175 т/год. Докладніше

«АГРО ГРАНТИ»: відтепер інформація про актуальні гранти та фінансові програми для агро в одному Telegram-каналі

Ефективність служби головного інженера можна визначити за кількістю проблем, що виникають саме в незручний час: коли обладнання працює з продуктом

Про важливість служби головного інженера та про необхідні заходи, які дозволяють запобігти проблемам на елеваторі, директор з монтажу та будівництва KMZ Industries Вячеслав Степанчук. Докладніше

Ключові імпортери елеваторного обладнання KMZ Industries – з найближчих країн

Найбільшу частку в експорті обладнання KMZ Industries має Румунія

Докладніше

Синергія | KMZ Industries

Синергія між виробництвом, командою та аграріями є основою успіху кожного у цьому переліку. Разом ми створюємо нові можливості для розвитку галузей та сприяємо розбудові України. Об'єднуємо зусилля та допомагаємо один одному реагувати на нові виклики та змінні обставини. Докладніше

НОТАТКИ З ПЕРЕДЗАЯВОЧНОГО ВЕБІНАРУ USAID АГРО ПРО ГРАНТИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПОТУЖНОСТЕЙ З ДОРОБКИ, СУШІННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зерна. Ось що треба знати перед тим, як подати заявку на участь у конкурсі та збільшити свої шанси на отримання гранту. Докладніше
СВІТОВИЙ ВИРОБНИК

ПОНАД 5000 ПРОЄКТІВ
ВТІЛЕНО В СВІТІ

Поділитися:
Відправити посилання
на цю сторінку: