Завантаження
Новини та події
Новини та події

KMZ Industries проведе практичний семінар-екскурсію для фермерів в рамках «Битви Агротитанів» під Полтавою

21.08.2020

Цьогоріч наймасштабніша виставка-демонстрація техніки та технологій в польових умовах «Битва Агротитанів» розширюється і проходитиме одразу у двох регіонах.

27 серпня 2020  р. захід чекає відвідувачів на мальовничій Полтавщині  у Карлівському районі.

KMZ Industries – партнер з елеваторного обладнання «Битви Агротитанів» під Полтавою, учасник виставки і організатор практичного семінару-екскурсії «Фермерський елеватор «під ключ».

Битва Агротитанов под Полтавой

На стенді

  • Розкажемо про особливості будівництва фермерського елеватора.
  • Корисні опції, які KMZ Industries пропонує зерносховищам невеликого масштабу.
  • Можливості оптимізації технологічних процесів й економії як при покупці, так і в процесі експлуатації фермерського елеватора.

Ознайомчий практичний семінар-екскурсія «Фермерський елеватор «під ключ» складатиметься з декількох частин

  1. Практична дискусія «Граблі першого елеватора», яку, щоб не гаяти часу, проведемо дорогою на елеватор. Поговоримо про те, на що потрібно звернути увагу при будівництві елеватора, які помилки найпоширеніші та як їм запобігти.
  2. Відвідаємо діючий елеватор, який працює з 2017 року: ви оціните якість та стан елеваторного обладнання та поставите питання експлуатантам.
  3. По дорозі з елеватора продовжуємо дискутувати: обговоримо особливості вибору складових елеватора: силосів, зерносушарки, сепаратора та транспортного обладнання.
  4. Завітаємо до виробничих потужностей KMZ Industries: тут, зокрема, побачите, як виготовляють силоси на єдиній в країні автоматизованій лінії. Завод розташований у м. Карлівка, у 5 хвилинах від місця проведення заходу.
  5. Повертаємось до локації «Битви Агротитанів», вирішуючи, який рівень автоматизації потрібен сучасному фермерському елеватору та чи є можливість зекономити на монтажі елеваторного обладнання.

Організаційні моменти

Дата екскурсії: 27 серпня 2020 року.

Екскурсії відбуватимуться після закінчення демопоказів техніки на «Битві Агротитанів», тож ви встигнете подивитись усе, що вас цікавить.

  • 14.00 – екскурсія на елеватор + завод.
  • 14.00 та 14.30 – екскурсія тільки на завод (дві групи).

Місце старту екскурсії:  локація заходу «Битва Агротитанів» – Полтавська область, Карлівський район, село Попівка, ТОВ «Промінь» (ПП «Ланна Агро») (49°28’34.7″N 35°12’06.1″E).

Трансфер: Із місця проведення заходу на екскурсії вас забиратимуть комфортні, підготовані за всім рекомендаціями МОЗу автобуси – екскурсія відбувається із дотриманням усіх вимог Міністерства.

По закінченні екскурсії автобуси так само  знову повернуть вас на локацію заходу «Битва Агротитанів».

Запланований час практичного семінару-екскурсії «Фермерський елеватор «під ключ»: 2 години.

Зверніть увагу! Відвідання екскурсії – лише за попередньою реєстрацією:

  1. До 26 серпня повідомте нам про ваші наміри взяти участь у екскурсії, зателефонувавши за номером +380 (95) 282 92 05, чи листом на market@test.kmzindustries.ua.
  2. Або зареєструйтеся на екскурсію на стенді KMZ Industries безпосередньо на самому заході.

Деталі – на сайті організатора.

Скористайтеся можливістю побачити все на власні очі, поставити безліч питань практикам і виробникам і стати максимально обізнаним у справі будівництва та експлуатації фермерського елеватора!

До зустрічі на стенді та на екскурсії!

ПОПУЛЯРНЕ

KMZ Industries долучилася до програми Lugera Ukraine та USAID «Повернемо таланти в Україну»

Мета програми – допомогти тисячам українців, які постраждали від війни, отримати якісну роботу Докладніше

Елеватор під кулями: як швидко відновити пошкоджений силос і не витратити даремно гроші

Курс на енергоефективність: нові транспортери та норії KMZ Industries знайшли своїх перших покупців

Розроблено та випробувано нові лінійки ланцюгових транспортерів та норій продуктивністю 100 та 175 т/год. Докладніше

«АГРО ГРАНТИ»: відтепер інформація про актуальні гранти та фінансові програми для агро в одному Telegram-каналі

Ефективність служби головного інженера можна визначити за кількістю проблем, що виникають саме в незручний час: коли обладнання працює з продуктом

Про важливість служби головного інженера та про необхідні заходи, які дозволяють запобігти проблемам на елеваторі, директор з монтажу та будівництва KMZ Industries Вячеслав Степанчук. Докладніше

Ключові імпортери елеваторного обладнання KMZ Industries – з найближчих країн

Найбільшу частку в експорті обладнання KMZ Industries має Румунія

Докладніше

Синергія | KMZ Industries

Синергія між виробництвом, командою та аграріями є основою успіху кожного у цьому переліку. Разом ми створюємо нові можливості для розвитку галузей та сприяємо розбудові України. Об'єднуємо зусилля та допомагаємо один одному реагувати на нові виклики та змінні обставини. Докладніше

НОТАТКИ З ПЕРЕДЗАЯВОЧНОГО ВЕБІНАРУ USAID АГРО ПРО ГРАНТИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПОТУЖНОСТЕЙ З ДОРОБКИ, СУШІННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зерна. Ось що треба знати перед тим, як подати заявку на участь у конкурсі та збільшити свої шанси на отримання гранту. Докладніше
СВІТОВИЙ ВИРОБНИК

ПОНАД 5000 ПРОЄКТІВ
ВТІЛЕНО В СВІТІ

Поділитися:
Відправити посилання
на цю сторінку: