Завантаження
Новини та події
Новини та події

KMZ Industries завершила масштабний ремонт елеватора для замовника

09.02.2023

Нещодавно монтажна бригада KMZ Industries виконала та успішно завершила масштабний ремонт елеватора. Наші спеціалісти відновили 3 силоси СМВУ Ф18,3м на 5800 тонн зберігання та 1 силос Ф16,5м на 3900 тонн зберігання, які постраждали на об’єкті внаслідок ворожого обстрілу.

На об’єкті одночасно працювали 20 спеціалістів-монтажників заводу і один із найдосвідченіших шефмонтажників, який контролював та коригував процес. Для кваліфікованої бригади монтажників заводу проєкт був цікавий в першу чергу досвідом масштабного ремонту саме наших «старожилів» – силоси СМВУ були виготовлені KMZ Industries в числі перших і успішно експлуатуються на елеваторі ще з 2007 року.  

Звісно, як і кожна задача, ця передбачала ряд нестандартних рішень та непередбачуваних ситуацій, з якими наші колеги успішно впоралися.

Запит замовника – швидкий ремонт без зупинки елеватора

Степанчук Вячеслав KMZ Industries

«Ми працювали на діючому елеваторі, який не припиняв роботи навіть попри складну ситуацію, – розповідає Вячеслав Степанчук, директор з монтажу і будівництва KMZ Industries. – І запит замовника був саме на швидкий ремонт і відновлення без відключення іншого технологічного обладнання та діючих маршрутів».

Загалом на відновлення 4-х силосів з демонтажем, виготовленням нових деталей, фарбуванням і  монтажем пішло 4 місяці. Цей термін наші спеціалісти вважають досить вдалим, адже завдання ускладнювалося в тому числі й необхідністю виготовлення деталей до обладнання, які наразі наш завод не випускав.

«Більша частина силосів з лінійки СМВУ  (крім номенклатури А) вже зняті з виробництва, – розповідає Руслан Демчук, регіональний менеджер KMZ Industries. – Проте обладнання для їхнього виготовлення ми, навіть після минулорічної масштабної модернізації заводу, залишили у цехах. Звісно, деталі на ньому виробляються не так швидко, як, наприклад, на тій же нашій сучасній автоматизованій лінії «Bradbury», де виготовляються силоси Brice-Baker та СМВУ(А), і це також дещо впливало на строки виконання. Проте кожен наш клієнт може бути упевнений, що завжди отримає необхідні деталі та сервіс, в які б роки він не замовляв обладнання».

Відремонтувати вигідніше, ніж збудувати?

Але які б складнощі не передбачав ремонт зерносховища (чи то старого, де потрібен плановий ремонт, чи ж ремонт пошкодженого обладнання), це завжди під силу нашим професійним досвідченим спеціалістам з монтажу, а головне – вигідно власнику елеватора.

Руслан Демчук

«Для прикладу, новий силос місткістю 5500 тонн, в діаметрі 18,3 м, з доставкою та монтажем наразі обійдеться замовнику в близько 12 млн грн. А от розібрати старий силос, замовити до нього запчастини та виконати монтаж коштуватиме приблизно 4–6 млн гривень. Тож, якщо є необхідність і можливість ремонту, економія коштів у 50%–60% – вагомий аргумент для замовника», – апелює цифрами регіональний менеджер KMZ Industries Руслан Демчук.

ПОПУЛЯРНЕ

KMZ Industries долучилася до програми Lugera Ukraine та USAID «Повернемо таланти в Україну»

Мета програми – допомогти тисячам українців, які постраждали від війни, отримати якісну роботу Докладніше

Елеватор під кулями: як швидко відновити пошкоджений силос і не витратити даремно гроші

Курс на енергоефективність: нові транспортери та норії KMZ Industries знайшли своїх перших покупців

Розроблено та випробувано нові лінійки ланцюгових транспортерів та норій продуктивністю 100 та 175 т/год. Докладніше

«АГРО ГРАНТИ»: відтепер інформація про актуальні гранти та фінансові програми для агро в одному Telegram-каналі

Ефективність служби головного інженера можна визначити за кількістю проблем, що виникають саме в незручний час: коли обладнання працює з продуктом

Про важливість служби головного інженера та про необхідні заходи, які дозволяють запобігти проблемам на елеваторі, директор з монтажу та будівництва KMZ Industries Вячеслав Степанчук. Докладніше

Ключові імпортери елеваторного обладнання KMZ Industries – з найближчих країн

Найбільшу частку в експорті обладнання KMZ Industries має Румунія

Докладніше

Синергія | KMZ Industries

Синергія між виробництвом, командою та аграріями є основою успіху кожного у цьому переліку. Разом ми створюємо нові можливості для розвитку галузей та сприяємо розбудові України. Об'єднуємо зусилля та допомагаємо один одному реагувати на нові виклики та змінні обставини. Докладніше

НОТАТКИ З ПЕРЕДЗАЯВОЧНОГО ВЕБІНАРУ USAID АГРО ПРО ГРАНТИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПОТУЖНОСТЕЙ З ДОРОБКИ, СУШІННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зерна. Ось що треба знати перед тим, як подати заявку на участь у конкурсі та збільшити свої шанси на отримання гранту. Докладніше
СВІТОВИЙ ВИРОБНИК

ПОНАД 5000 ПРОЄКТІВ
ВТІЛЕНО В СВІТІ

Поділитися:
Відправити посилання
на цю сторінку: